13. travnja 2021
Loading Events
  • Ovaj događaj je prošao.

XIV. savjetovanje uzgajivača goveda u RH

30. siječnja 2019. - 31. siječnja 2019.

Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i središnji uzgajivački savezi organiziraju  XIV. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj, koje će biti održano 30. i 31. siječnja 2019. godine u Plitvičkim jezerima (hotel „Jezero“).

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, uzgoj, držanje, hranidba, proizvodnja, kvaliteta stočarskih proizvoda, zdravstvena zaštita, tehnologija proizvodnje stočne hrane itd. Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka, te sami uzgajivači s praktičnim i korisnim savjetima. Prema dosadašnjim iskustvima može se zaključiti da je savjetovanje postalo središnje mjesto susreta uzgajivača i stručnjaka, stjecanja korisnih i primjenjivih spoznaja, mjesto razmjene iskustava, te uspostavljanja novih poslovnih odnosa.

Predavanja pokrivaju najvažnija područja govedarske proizvodnje, pri čemu se posebna pozornost pridaje pružanju konkretnih savjeta uzgajivačima. Ovogodišnje savjetovanje, osim 16 stručnih predavanja, uključuje i Drugo natjecanje u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj, te panel raspravu o stanju u mesnom govedarstvu. Nadamo se da će navedene sastavnice potaknuti živu i konstruktivnu raspravu. Važno mjesto zauzima i promocija lokalnih proizvoda (kravljih sireva), koja je na programu drugog dana savjetovanja.

Obavijest (.pdf)

Prijavnica (.docx)

Program savjetovanja (.pdf)

Pozivnica (.pdf)

Detaljnije

Početak:
30. siječnja 2019.
Kraj:
31. siječnja 2019.
Događaj Kategorije:

Organizer

Hrvatska poljoprivredna agencija
Website:
www.hpa.hr

Događaj

XIV. savjetovanje uzgajivača goveda u RH
Plitvička Jezera, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map

Email Newsletter