9. travnja 2020
Loading Events
  • Ovaj događaj je prošao.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u Gudovcu

9. veljače 2019.

U sklopu 15. Međunarodnog pčelarskog sajma održat će se manifestacija pod nazivom Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatskog pčelarskog saveza održava se 9. veljače 2019. godine s početkom u 9 sati u Sajamskom prostoru Gudovac, Paviljon 1, Velika dvorana – 1 kat.

Cilj Mednog doručka s hrvatskih pčelinjaka je promocija  domaće proizvodnje meda koji je proizveden na hrvatskim pčelinjacima, punjen u nacionalnu staklenku za med i označen zaštićenim znakom Ministarstva poljoprivrede Med hrvatskih pčelinjaka.

Na doručku osim meda, konzumirat će se i ostali domaći proizvodi proizvedeni na hrvatskim farmama i poljima kao što su mlijeko, jaja, brašno, kruh, a koji nose neki od zaštićenih znakova Ministarstva poljoprivrede.

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka posjetit će i djeca III. osnovne škole Bjelovar –  područni odjel Gudovac. Ovakvim načinom želimo kod djece potaknuti svijest o važnosti i prednosti konzumacije meda proizvedenog na hrvatskim pčelinjacima s ciljem povećanja udjela meda u njihovoj prehrani, kao i ukazati na važnosti i ulogu pčelarstva u cjelokupnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Detaljnije

Date:
9. veljače 2019.
Događaj Kategorije:

Organizer

Ministarstvo poljoprivrede
Website:
www.mps.hr

Događaj

Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka u Gudovcu
Gudovac, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map

Email Newsletter