9. travnja 2020
Loading Events
  • Ovaj događaj je prošao.

6. Savjetovanje uzgajivača konja RH

15. ožujka 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu u suorganizaciji sa Središnjim savezom udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka i Središnjim savezom uzgajivača konja hrvatski posavac, dana 15. ožujka 2019. godine organiziraju 6. savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj, koje će se održati u Kutini u hotelu Kutina.

Cilj Savjetovanja je stručno informiranje o aktualnim temama i edukacija uzgajivača i ljubitelja konja te ostalih zainteresiranih za sektor konjogojstva. Predavači iz Ministarstva poljoprivrede, Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se predavanja iz područja zakonske regulative, uzgoja i selekcije, smještaja, zdravstvene zaštite i reprodukcije kopitara. Budući da su uzgajivači i vlasnici osnova razvoja konjogojstva Republike Hrvatske ovim Vas putem pozivamo da prisustvujete Savjetovanju.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150,00 kn, a uključuje mogućnost prisustvovanja svim predavanjima, sudjelovanja u raspravi, tiskane materijale (Zbornik radova, Godišnje izviješće konjogojstva za 2018. godinu), potvrdu o sudjelovanju na edukaciji, ručak te jedan coffee break.

Za dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na tel. 01/3903-136 i 01/3903-156 ili putem e-maila: konjogojstvo@mps.hr.

Program 6. savjetovanja uzgajivača konja u RH 2019. (.pdf)

Detaljnije

Date:
15. ožujka 2019.
Događaj Kategorije:

Organizer

Ministarstvo poljoprivrede
Website:
www.mps.hr

Događaj

6. Savjetovanje uzgajivača konja RH
Kutina, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map

Email Newsletter